-->

صنية جلاش بالمكسرات

صنية جلاش بالمكسرات

    صنية جلاش بالمكسرات



    باكيت جلاش +مكسرات مفرومة ناعم أو خشن ( حسب الرغبة ) + كوب زبد سايح ( لايقدح ، يسيح فقط ) وممكن اضافة لة ملعقة صغيرة عسل نحل بتعمل على تماسك الطبقات مع بعض ،

    وممكن سمن سايح بدل الزبدة ( الفرق أن الزبدة علشان فيها اللبن بتعمل على أن يكون الجلاش طرى من الداخل . ( ملحوظة ممكن حشو صينية الجلاش جوز هند فقط مع زبيب أو بدون زبيب ) .


    الشربات :


    2كوب سكر سنترفيش + كوب ماء + 2ملعقة كبيرة سكر جلوكوز + فانيليا + ملعقة صغيرة عصير ليمون مصفى .


    الطريقةللشربات



    نضع السكر مع الماء على النار ونقلب حتى يذوب السكر ثم ننزل بسكر الجلوكوز ونترك الخليط يغلى 3دقائق ثم يرفع ثم نضع الفانيليا والليمون ويرفع من على النار ويترك ليبرد ثم يستخدم
    Unknown
    @مرسلة بواسطة
    كاتب ومحرر اخبار اعمل في موقع مطبخ منال الكومى .

    إرسال تعليق

    flsngy